Alfa Balans
Yoga & Yoga Therapie

Handige websites

Uit eigen ervaring deel ik hier enkele websites, doe er jouw voordeel mee, misschien zit het adres dat je zoekt er net tussen!

Ben je op zoek naar een goede yogamat die niet glijdt als je warme handen of voeten krijgt, zorg dan dat de mat van natuurrubber of van kurk is. Betaalbare matten zijn bijvoorbeeld deze: een ribbelige mat, of een glad oppervlak.

Klankschaal sessies zorgen voor een prachtige ontspanning. Yvonne Jiskoot verzorgt regelmatig in de studio een sessie. Op haar Facebookpagina vind je haar evenementen met data terug

Heb je last van nek, rug, schouderklachten, hoofdpijn of een beperking in mobiliteit van armen en rug, dan zou het goed kunnen zijn dat er iets scheef zit hoog in de nek. Voor een structurele oplossing hiervan (max 2 behandelingen!) ga je naar Praktijk Lennert Schippers in Hardinxveld. Ik bleek een 40 jaar oude whiplash te hebben die nooit uit een foto is gekomen en die alle fysiotherapeuten, manueel therapeuten, mensendieck therapeut, chiropractor, osteopaat  massagespecialisten en neurologen gemist hadden.

E-mailen
Bellen