Yoga Alfa Balans

Mooie connecties & Handige websites

Yoga gaat vooral om te leven vanuit jouw hart, te durven luisteren naar wat je zelf graag wilt vol liefde en compassie met jezelf en de wereld om jou heen. Er zijn natuurlijk  ook andere manieren om dat te doen en we vullen elkaar mooi aan:


Holistisch Energetisch Centrum Parelss

Ben je toe aan meer ontspanning en goede zelfzorg aanvullend op yogalessen, meditatie en ...?

Parelss ondersteunt het lichaam met liefdevolle massages en zet daarbij de kracht van trilling, geur en magneten in voor diepe relaxatie.

Ook bij zorgen, stress, onrust, emoties en overtuigingen die vast lijken te zitten, heeft Parelss een ruime toolbox om naar meer heelheid te komen en los te laten. Daarnaast helpt Parelss om letterlijk op adem te komen met een ademcoach.

De consulten van Parelss zijn met een goede aanvullende verzekering gedeeltelijk te declareren bij de ziektekostenverzekering.

www.parelss.nl


Coachingspraktijk BE-SU-ARE

De uren, dagen en weken vliegen voorbij. Wanneer iemand vraagt hoe het met je gaat, is
jouw standaard antwoord 'druk'. Je wilt wel ontspannen, maar je weet niet goed meer hoe.
Je hoofd zit vol gedachten en de lat ligt zo hoog dat je jouw doelen niet bereikt. Je hebt
structureel energie tekort en daardoor liggen chronische overprikkeling, stress of zelfs
burn-out op de loer.
Herken je dit? Dan wordt het tijd om op de rem te trappen & aandacht aan jezelf te gaan
besteden. Als Holistisch & HSP Coach en Reiki behandelaar, begeleidt Marjolein jou om de regie
over je leven weer in eigen handen te nemen en de verbinding met jezelf te herstellen.
Heb je interesse? Neem dan eens een kijkje op haar website of plan een gratis & vrijblijvend
kennismakingsgesprek.Yvonne Jiskoot geeft met veel toewijding en plezier Yin Yoga les bij Alfa Balans Yoga & Yoga Therapie:
Op mijn 60ste geboortedag gaf ik mijzelf de opleiding Yin Yoga cadeau, puur voor mijn lichamelijk welzijn en mijn ontwikkeling naar de toekomst.
Dat ik ook les zou gaan geven was toen niet het uitgangspunt maar gedurende de opleiding ontdekte ik dat het mij voldoening geeft om mijn passie te kunnen en mogen delen met anderen.
Mijn motto is dat we de wereld met elkaar een beetje leuker kunnen maken.
En dit neem ik mee tijdens de yogalessen die ik geef.
Daarnaast ben ik klankbehandelaar en ademcoach (transformerende ademhaling) en werk ik als coach gespecialiseerd in autisme.

Klankschaal sessies zorgen voor een prachtige en krachtige ontspanning door de trillingen die de klankschalen veroorzaken. verzorgt regelmatig deze sessies. 

Ademsessies kan Yvonne ook verzorgen in een groep (binnenkort in de studio van Alfa Balans) of in een privĂ© sessie. Met een ademsessie kun je zoveel los laten komen;  spanningen, ervaringen, trauma's gaan vast zitten in het lichaam en dat kun je met een goede ademsessie helpen loslaten. Zonder te praten- gewoon doen.


Bij Zielspracht kun je terecht voor een energetische behandeling en een Chinese buikmassage.
Zit je niet lekker in je vel, ervaar je stress, wil je (meer) jezelf kunnen zijn en (meer) zelfvertrouwen
krijgen? Informeer dan of een Integrated Energy Therapie sessie iets voor jou kan doen. Integrated
Energy Therapy is een zachte en krachtige energie therapie die zich richt op het oplossen van
blokkades in de energiestroom van het lichaam en het energieveld daaromheen.
Ook voor een Chinese buikmassage kun je bij Zielspracht terecht, een massage van de buik waarbij
op een zachte manier energiebanen en organen in het buikgebied worden gemasseerd.
Bij allerlei lichamelijke en geestelijke klachten helpt een buikmassage op een zachte manier om
blokkades en spanning op te heffen. Een Chinese buikmassage ontspant, ontgift, brengt
emotioneel evenwicht, versterkt en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
Alisa helpt jou om weer in jouw eigen kracht te gaan staan en jouw energie weer te laten stromen voor dat
wat jou blij maakt.
Voor meer informatie neem een kijkje op haar website: www.zielspracht.com


Uit eigen ervaring deel ik hier enkele websites, doe er jouw voordeel mee, misschien zit het adres dat je zoekt er net tussen!


Mooie milieuvriendelijke yogamatten van Alfa Balans zijn nu te koop, ze zijn bovendien van prachtige kwaliteit: gemaakt van rubberen onderkant zodat het niet glijdt en een PU bovenkant die heel goed grip houdt zodat je niet wegglijdt. Kijk hier in de shop. 


Heb je interesse in de achtergrond van Yoga , Hindu feestdagen of betekenissen, spirituele lezingen, mantra's enzovoorts? Kijk dan op bijvoorbeeld de Youtube site van Parmant Nikten. De Satsang sessies van Sadhvi Bhagawati Saraswatiji hebben vaak erg mooie inzichten en leermomenten.


Heb je last van nek, rug, schouderklachten, hoofdpijn of een beperking in mobiliteit van armen en rug, dan zou het goed kunnen zijn dat er iets scheef zit hoog in de nek. Voor een structurele oplossing hiervan (max 2 behandelingen!) ga je naar Praktijk Lennert Schippers in Hardinxveld. Ik bleek een 40 jaar oude whiplash te hebben die nooit uit een foto is gekomen en die alle fysiotherapeuten, manueel therapeuten, mensendieck therapeut, chiropractor, osteopaat, massagespecialisten en neurologen gemist hadden. Nu ruim drie jaar later heb ik veel meer ruimte in mijn schouders gekregen, geen nek en schouderpijn meer en kan ik beter mijn oefeningen doen. Bovendien kreeg ik na een jaar weer meer gevoel in mijn been en hiel, dat was ik ruim 10 geleden kwijt geraakt door mijn rug hernia.


Ben je aan het revalideren, heb je hulp nodig bij afvallen, trainen of heb je last van mobiliteitsklachten: bekken scheefstand, fibromyalgie, schouderklachten, hernia, whiplash etc., dan moet je echt naar Fanny van Silvergate. Kijk op de website voor haar uitgebreide aanbod, kennis en kunde: https://silvergate.nu.